Over ons

Tel: +31646376593

Mail: info@movaka.nl

Movaka VOF

Rolluiken-Zonwering-Terrasoverkapping

Vertrouwd, vernieuwend, vooruitstrevend


Firma Movaka (kort voor Montage Van Kan) opende haar deuren in juni 2006, na 20 jaar dienst in de rolluiken en zonweringbranche. Van ervaring kan men dus wel spreken.


Een eigentijdse visie, neus voor innovatieve oplossingen en vooruitstrevende productkennis was de aanleiding om een zelfstandige onderneming op te starten door eigenaar P.J.M. Van Kan.


Kort na de oprichting van ons bedrijf is firma Movaka een samenwerkingsverband aangegaan met zonweringfabrikant Verano BV. Door deze samenwerking is firma Movaka in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een solide en gezond bedrijf met een ruime opdrachtportefeuille.

 

Firma Movaka werkt in opdracht van particulier en bedrijf, mogelijk gemaakt door een hoge mate van flexibiliteit. Hierdoor kunnen wij de combinatie van projectmatige werken (o.a. Woningstichtingen en Vastgoedbeheerders) en particulier staande houden, zonder dat de een de ander uitsluit.

 

In 2011 mocht firma Movaka haar 5-jarig bestaan vieren, bekroond met het behalen van het privilege dealership van Verano BV in januari 2012. Dit betekent dat wij in de regio het alleenrecht hebben op de exclusieve en hoogwaardige producten van onze leverancier. In datzelfde jaar openden wij onze eerste showroom.

Recentelijk hebben wij in 2016 ons 10 jarig jubileum mogen vieren, dat bekroond zal worden met de opening van onze geheel vernieuwde, verbouwde en vergrote showroom aan de Gronsvelderweg, waar we u met veel plezier hopen te mogen ontvangen!

 

De visie die 10 jaar geleden is aangenomen blijft de drijfveer achter ons bedrijf en onze groei:   

Movaka staat voor kwaliteit!


Graag nodigen wij u uit om dit voor uzelf te ervaren.

Maak kennis met ons bedrijf en kies voor Movaka VOF ...


Wij staan garant voor kwaliteit, door motivatie en innovatie


Hiermee hopen wij onze klanten tevreden te blijven stellen en nieuwe klanten te overtuigen van ons vakmanschap.

Contactgegevens

0646376593

info@movaka.nl

Gronsvelderweg 29

Volg ons ook op facebook!

© Copyright. All Rights Reserved