Producten

Tel: +31646376593

Mail: info@movaka.nl

Movaka VOF

Rolluiken-Zonwering-Terrasoverkapping

Vertrouwd, vernieuwend, vooruitstrevend

Op deze pagina stellen wij u ons divers productaanbod voor, zodat u een idee krijgt van de verschillende mogelijkheden en systemen. Er is een selectie gemaakt gebaseerd op product populariteit, meerdere mogelijkheden zijn echter beschikbaar. Tevens bieden wij u folders aan van de verschillende producten. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

Verandadaken


Need we say more? De perfecte constructie om uw buitenleven aangenaam en plezierig te maken. Naar binnen haasten wanneer het regent? Verleden tijd! Een verandadak is een perfecte aanvulling op uw huis en tuin, niet alleen voor zomerse avonden maar 365 dagen per jaar!


Onze verandadaken zijn te krijgen in divere kleuren, met polycarbonaat, glas of zelfs lamellen! Maak uw verandadak compleet met een passende uitbreiding: een mooie verandazonwering of glaswand bijvoorbeeld. Voor ieder wat wils.

Buitenzonwering


Wel zonwering en buiten zitten, maar liever geen veranda? Dan biedt Movaka u een divers aanbod aan buitenzonwering, van knikarmschermen tot uitvalschermen, markiezen of screens. Binnen deze categorie zijn er natuurlijk ook meerdere mogelijkheden. Tevens NIEUW in ons assortiment: de Marinique schutting: speel met licht, wind en zicht om uw eigen tuin zo comfortabel mogelijk te maken. Verkrijgbaar in vele variatieogelijkheden. Een ware verrijking voor uw huis!

Rolluiken


Rolluiken hebben meerdere functies: zonwering, verduistering, isolering maar ook veiligheid! Rolluiken kunnen een hele aanvulling zijn op uw huis, vooral gezien de vele opties die er tegenwoordig mogelijk zijn, zoals uitvoering in verscheidene kleuren, en de keuze tussen een ronde of afgeschuinde kast.

Sectionaal Garagedeuren


Een garagedeur die niet alleen veilig is, maar ook mooi en gemakkelijk bedienbaar! Onze Verano garagepoorten zijn van alle gemakken voorzien.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen.


Horsystemen


Lekker de deuren en ramen open, maar geen vliegen of andere leuke beestjes binnenkrijgen? Wij leveren ook horsystemen. Deze worden aangeleverd door Keje (Horren en Raamdecoratie). Hierin hebben wij ook weer verschillende mogelijkheden, zoals plisséhordeuren, inzethorren en rolhorren.

Binnenzonwering


Natuurlijk is het niet alleen de buitenkant die telt, ook de binnenkant van uw huis is belangrijk voor de algehele uitstraling! Daarom bieden wij naast de bovenstaande producten ook binnenzonwering aan. Hierbij moet u denken aan producten als jaloezieën, rolgordijnen, plissegordijnen, vouwgordijnen en lamelgordijnen. Voor ieders interieur en wensen is er een bijpassende oplossing!

Contactgegevens

0646376593

info@movaka.nl

Gronsvelderweg 29

Volg ons ook op facebook!

© Copyright. All Rights Reserved