Over Movaka

Movaka (kort voor Montage Van Kan) opende haar deuren in juni 2006. Na 20 jaar dienst in de rolluiken en zonweringbranche was een eigentijdse visie, neus voor innovatieve oplossingen en vooruitstrevende productkennis de aanleiding om een zelfstandige onderneming op te starten door eigenaar Peter Van Kan. Anno 2021 hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de zonweringsbranche. Bij ons kiest u dus écht voor ervaring.

 

Movaka werkt in opdracht van particulier en bedrijf, mogelijk gemaakt door een hoge mate van flexibiliteit. Hierdoor kunnen wij de combinatie van projectmatige werken (o.a. Woningstichtingen en Vastgoedbeheerders) en particulier staande houden, zonder dat de een de ander uitsluit.

Movaka | Rolluiken, Zonwering, Overkappingen & Meer

Hoge kwaliteit

Vlak na ons 5-jarig jubileum, in januari 2012, werden wij bekroond met het behalen van het privilege dealership van Verano Nederland BV. Tot op heden hebben wij in de regio Zuid-Limburg het alleenrecht op de exclusieve en hoogwaardige producten van deze leverancier. Tevens kunt u bij ons terecht voor producten van o.a. Somfy, Brel Home, Verasol en Cornels. Wij zijn benoemd tot Somfy Expert, lid van de Koninklijke Metaalunie en de branchevereniging Romazo. Voor kwaliteitsproducten in Maastricht en omstreken bent u dus bij ons aan het juiste adres.

 

In 2021 mochten wij ons 15-jarig jubileum vieren. In datzelfde jaar openden wij ons geheel vernieuwde, verbouwde en vergrote bedrijfspand aan de Schutteboendersweg 3 (te Gronsveld) waar we u met veel plezier mogen ontvangen! Regelmatig wordt onze showroom ge-update met de nieuwste producten om u het meest relevante assortiment aan rolluiken, zonwering en terrasoverkappingen te kunnen tonen. In 2022 zijn wij een partnerschap aangegaan met Verasol, gespecialiseerd in veranda’s, tuinkamers en glazen schuifwanden. Zo kunnen wij u een nóg breder aanbod aan kwalitatief hoogstaande producten aanbieden.

 

 

De visie die in 2006 is aangenomen blijft echter de drijfveer achter ons bedrijf en onze groei: Movaka staat voor kwaliteit!

Translate
WhatsApp
Call Now Button