Over Movaka

Movaka (kort voor Montage Van Kan) opende haar deuren in juni 2006. Na 20 jaar dienst in de rolluiken en zonweringbranche was een eigentijdse visie, neus voor innovatieve oplossingen en vooruitstrevende productkennis de aanleiding om een zelfstandige onderneming op te starten door eigenaar Peter Van Kan. Anno 2021 hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de zonweringsbranche. Bij ons kiest u dus écht voor ervaring.

Movaka werkt in opdracht van particulier en bedrijf, mogelijk gemaakt door een hoge mate van flexibiliteit. Hierdoor kunnen wij de combinatie van projectmatige werken (o.a. Woningstichtingen en Vastgoedbeheerders) en particulier staande houden, zonder dat de een de ander uitsluit.

Hoge Kwaliteit

Vlak na ons 5-jarig jubileum, in januari 2012, werden wij bekroond met het behalen van het privilege dealership van Verano Nederland. Tot op heden hebben wij in de regio Zuid-Limburg het alleenrecht op de exclusieve en hoogwaardige producten van deze leverancier. Hiernaast hebben wij de afgelopen jaren ons assortiment flink uitgebreid en kunt u bij ons ook terecht voor de tuinkamers van Verasol, de buitenzonwering van Harol en de energievriendelijke solar motoren van Brel home.

Tevens zijn wij benoemd tot Somfy Expert, lid van de Koninklijke Metaalunie en de branchevereniging Romazo. Hierdoor profiteert u als consument ook van de uitgebreide Romazo Garant voorwaarden.

In 2021 mochten wij ons 15-jarig jubileum vieren. In datzelfde jaar openden wij ons geheel vernieuwde, verbouwde en vergrote bedrijfspand aan de Schutteboendersweg 3 (te Gronsveld) waar we u met veel plezier mogen ontvangen! Regelmatig wordt onze showroom ge-update met de nieuwste producten om u het meest relevante assortiment aan rolluiken, zonwering en terrasoverkappingen te kunnen tonen. Hoewel ons team elk jaar groeit, waken wij ervoor dat de visie die in 2006 is aangenomen ten allen tijde de drijfveer achter ons bedrijf en onze groei blijft: Movaka staat voor kwaliteit!