Over Movaka

Movaka (kort voor Montage Van Kan) opende haar deuren in juni 2006. Na 20 jaar dienst in de rolluiken en zonweringbranche was een eigentijdse visie, neus voor innovatieve oplossingen en vooruitstrevende productkennis de aanleiding om een zelfstandige onderneming op te starten door eigenaar Peter Van Kan. Zijn kennis wordt één op één doorgegeven aan ons gemotiveerde team van monteurs én binnendienst medewerkers. Anno 2024 hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in de zonweringsbranche. Bij ons kiest u dus écht voor ervaring.

Movaka werkt in opdracht van particulier en bedrijf, mogelijk gemaakt door een hoge mate van flexibiliteit. Hierdoor kunnen wij de combinatie van projectmatige werken (o.a. Woningstichtingen en Vastgoedbeheerders) en particulier staande houden, zonder dat de een de ander uitsluit.

Hoge Kwaliteit

Vlak na ons 5-jarig jubileum, in januari 2012, werden wij bekroond met het behalen van het premium dealership van Verano Nederland. Tot op heden hebben wij in de regio Zuid-Limburg het alleenrecht op de exclusieve en hoogwaardige producten van deze leverancier. Hiernaast hebben wij de afgelopen jaren ons assortiment flink uitgebreid. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de tuinkamers van Verasol óf de garagedeuren van Hörmann. Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan buitenzonwering van onder andere Harol en Sunmaster en binnenzonwering van Zonnelux. Voor onze gemotoriseerde producten werken wij samen met Somfy Nederland en Brel home. In 2022 zijn wij zelfs benoemd tot Somfy Expert.

Tevens zijn wij lid van de Koninklijke Metaalunie en de branchevereniging Romazo. Hierdoor profiteert u als consument ook van de uitgebreide Romazo Garant voorwaarden.

In 2021 mochten wij ons 15-jarig jubileum vieren. In datzelfde jaar openden wij ons geheel vernieuwde, verbouwde en vergrote bedrijfspand aan de Schutteboendersweg 3 (te Gronsveld) waar we u met veel plezier mogen ontvangen! Regelmatig wordt onze showroom ge-update met de nieuwste producten om u het meest relevante assortiment aan rolluiken, zonwering en terrasoverkappingen te kunnen tonen. Hoewel ons team elk jaar groeit, waken wij ervoor dat de visie die in 2006 is aangenomen ten allen tijde de drijfveer achter ons bedrijf en onze groei blijft: Movaka staat voor kwaliteit!